BOOMERANG PRODUCTIES maakt films! Promotiefilms voor bedrijven, vastgoedfilms voor makelaars maar ook korte ficitie films en documentaires. 

ONS WERK

Film is ongekend populair! Bedenk maar is hoe vaak je zelf een filmpje kijkt op internet of social media. Voor ons is film de nieuwe standaard van elk bedrijf om klanten te blijven prikkelen en om kijkers te over de hele wereld te boeien met nieuwe verhalen.

Bekijk hier ons youtube kanaal voor een uitgebreide portfolio: Boomerang Productie Kanaal

VASTGOED FILM

24 uur per dag, 7 dagen in de week open huis. Een perfecte manier om de juiste sfeer van een woning vast te leggen voor makelaars en vastgoed ondernemers om hun objecten aan te bieden aan klanten in binnen en buitenland. Boomerang verzorgde al vastgoed films voor: MTH Makelaars, Heeren Makelaars en Voogd makelaars.

Meer voorbeelden vind je in onze portfolio: Boomerang Producties Kanaal

FOTOGRAFIE

Een goede foto geeft de juiste sfeer of emotie, daarom zijn wij ook inzetbaar om jouw evenement of bruiloft te fotograferen zodat er altijd een blijvende herinnering overblijft van een bijzondere dag.

BOOMERANG PRODUCTIES

Papaverweg 34 1032 KJ Amsterdam

K.V.K nr.: 59346264  -   B.T.W nr.: NL209270202B01

Boomerang Producties Youtube Kanaal


Tel: 06 52 53 63 89  -   Email: boomerangproducties@gmail.com

Over ons

Boomerang Producties is opgericht door Raymon Hilkman(1992), een filmfanaat sinds hij Star Wars zag in de bioscoop. Na tientallen korte films studeerde hij film aan het SAE instituut in Amsterdam om vervolgens stage te lopen bij verschillende bioscoopfilms en korte films. Op het zonnige Aruba werkte hij als cameraman en producent aan tientallen commercials. Samen met Guido Franken maakte hij de documentaire ‘René van Nie: Kind van de Zon’ die werd geselecteerd voor het Aruba International Filmfestival en door ONS word uitgezonden op tv. Momenteel volgt hij een filmopleiding op de Hoge School voor de Kunst in Utrecht.